Magnum adapter Ø107mm

Magnum adapter for bensindrevet stolpebanker med en innvendig diameter på 107mm. Denne adapteren er egnet for ned driving av stolper på mellom 90 mm – 100 mm i diameter.

Beskrivelse

Magnum adapter for vår bensindrevet stolpebanker med en innvendig diameter på 107mm. Denne adapteren er egnet for ned driving av stolper på mellom 90 mm – 100 mm i diameter.

Enkel tilpasning
Fjern standard adapter med en 6 mm unbrakonøkkel for å skru av de 8 boltene og låse skivene. Ta av standard adapter til stolpebankeren. Skyv deretter Magnum adapteren på plass.

Hva er maksimal kapasitet?
Den maksimale kapasiteten på maskinen er 100 mm diameter runde stolper. Vår største adapter er 107 mm innvendige diameter. Når bakken er veldig tørr, komprimert eller steinete, må du lage et pilot hull for stolper større enn 78 mm. Dette gjøres ved bruk av et jord spett, eller mekanisk ved bruk av vårt pilot kjerne verktøy. Stolper mindre enn 78mm normalt sett trengs ikke å for bores. Det kan med stor fordel tilsettes vann i hullet i forkant for å forenkle nedsetting av stolper.

Beste resultatene
Du oppnår best resultat når adapter og materialet du skal banke ned er mest mulig tettsittende. Adaptere er tilgjengelig for stolpebankeren i alle former og størrelser innenfor 107mm diameter runde stolper. Egendefinerte størrelser er tilgjengelig, ta kontakte med oss for mer informasjon.